Speurtuigen

Een hond hoort niet te hijgen tijdens het SPEUREN als gevolg van een slecht zittend speurtuig! Wist je dat een hond zelfs veel minder goed kan speuren als hij hijgt? Daarom is een goed passend speurtuig van groot belang.

Onze speurtuigen zorgen ervoor dat je hond vrij kan bewegen en ademen tijdens het speuren. Dit kan door dat de tuigen hier speciaal voor zijn ontwikkeld. De tuigen van Speurlijn.nl zijn op 5 punten verstelbaar en er zijn tussen maten voor honden met een diepere borstkas. Hierdoor past i.p. elke hond een speurtuig van Speurlijn.nl!

Onze tuigen kunnen ook uitstekend voor het WANDELEN gebruikt worden. Je stelt het tuig dan wel op een andere manier af, wij helpen je hierbij. Voor honden uit het buitenland, angstige honden of ex laboratorium beagles adviseren wij de door ons zelf ontwikkelde VEILIGHEIDSTUIGEN. Veiligheid voor jouw hond, maar ook voor alle andere deelnemers aan het verkeer!


In onze blog kun je meer lezen over waarom een goed passend speurtuig zo belangrijk is of bekijk onderstaande video.Er zijn geen producten in deze categorie.