Met deze trainers probeerverpakking weet je zeker dat je niet met een hele zak trainers blijft zitten die je hond niet lekker vindt. Trainers kopen via internet kan soms lastig zijn, je kunt ze namelijk op je beeldscherm niet ruiken en voelen. Daarom hebben wij de trainers probeerverpakking, hierin zitten 10 probeerzakje trainers. Van alle soorten die wij verkopen zit 1 probeerzakje bijgevoegd.


De trainers probeerverpakking bevat 10 probeerzakjes

Natuurtrainers eend
Natuurtrainers kalkoen
Natuurtrainers lam
Natuurtrainers geit
Natuurtrainers paard
Natuurtrainers kangoeroe

Minitrainers wild/konijn
Minitrainers paard/konijn

Trainers wild/lam
Trainers paard/lam


Heb je een hond met een allergie? Geen probleem! Geef dit dan aan ons door via het bestelformulier of neem contact met ons op. Wij zorgen dan dat het diersoort waar je hond niet tegen kan vervangen wordt voor een andere probeerverpakking (max 1 zakje).


Lees de blog van Rachelle van Woof@Work welke de probeerverpakking uitgebreid uitprobeerde. Wanneer je deze set bij je andere bestelling besteld, of je besteld er meerdere tegelijk worden deze als pakket verstuurd. De zakjes zitten leuk ingepakt maar niet in een doos.

Per smaak verschilt de kleur en structuur van de trainers. Per verpakking kan de vorm en kleur van de trainers en de verpakking anders zijn, en kunnen afwijken van de foto.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Trainers probeerverpakking - 10 soorten

  • Merk: Speurlijn.nl
  • Model: Probeerverpakking-trainers
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 9,95€

  • Excl. BTW: 8,22€