Uitprobeerservice

Wanneer u graag diverse speurlijnen wilt uitproberen of twijfelt over de maat tuig kunt u gebruik maken van onze uitprobeer service. Dankzij deze service koopt u nooit het verkeerde materiaal of de verkeerde maat.

U kunt voor slechts 10 euro gebruik maken van onze uitprobeer service. Deze service houdt in dat u 30 minuten bij ons komt speuren in Deventer. U kiest vooraf een aantal lijnen uit en elk spoor speurt u met een andere lijn. Zo weet u in korte tijd welke lijn u het beste ligt.  Ook is het mogelijk vooraf een tuig aan te meten welke u gelijk kunt uitproberen. Deze service wordt gegeven op onze speurlocatie in Deventer. Wanneer u van ver komt zijn er genoeg mogelijkheden in de buurt om er een leuk dagje uit van te maken. Wanneer u van ver komt en graag langer wilt speuren met uw hond kunt u gebruik maken van onze 60 minuten uitprobeer service. U betaald dan 20 euro.

Deze service is voor alle honden en baasjes die al eens eerder een les praktijkspeuren of mantrailing bij een hondenschool gevolgd hebben. U hoeft dus geen cursist van onze hondenschool te zijn om gebruik te kunnen maken van deze service.