Wat overdreven, ecologisch speelgoed of.........

Voor onze kinderen proberen wij, als ouders, zo bewust mogelijke keuzes te maken als het gaat om speelgoed. Onze voorkeur gaat uit naar houten speelgoed en speelgoed wat van plastic is gemaakt graag zonder BPA, andere weekmakers en schadelijke stoffen. Kleine kinderen nemen alles in de mond en ik vind het niet zo’n fijn idee dat onze kinderen al die schadelijke stoffen binnen zouden krijgen. De meeste van jullie zullen het met mij eens zijn…. Maar ben je je bewust wat voor een (giftige) stoffen er in hondenspeelgoed kan zitten? En dat jouw hond dit speelgoed ook met zijn bek vast pakt?


Voor iedereen die graag zijn hond met speelgoed wil laat spelen, zonder toxische stoffen, is er het merk BeCo. Dit merk maakt gebruik van natuurlijke en duurzame grondstoffen zoals natuurlijk rubber, rijstschil vezels, natuurlijk katoen en gerecyclede plastic flessen. Alle speeltjes zijn vrij van toxische stoffen en dat merk je direct wanneer je een speeltje in je handen hebt. Het materiaal voelt prettig aan en honden vinden het geweldig!

Ook de minder fanatieke spelers worden enthousiast van deze speeltjes, zo ook de Rhodesian Ridgeback van Jorna:
“De bal aan touw is een groot succes! Gwindi is niet zo'n fanatieke speler, maar deze vindt ze helemaal leuk!

En ook Famke, een flat coated retriever, is dol enthousiast over de BeCoBal, aldus eigenaar Rianne:
“Famke is een stevige kauwer maar daar heeft deze bal geen problemen mee, hij is erg sterk. Je kunt er koekjes in stoppen die er tijdens het spelen uitkomen maar ook zonder te vullen zorgt deze bal voor veel plezier. Een aanrader wat mij betreft!”

Teckel Gossi is misschien wel de grootste sloper die ik ken, geen enkel speelgoed was tot nu toe langer dan een dag bestand tegen haar geweldige sloop technieken. En daarom had Gossi de eer om een van de testers te zijn van de BeCoBal. En tot teleurstelling van Gossi, is de bal na 1,5 maand nog steeds niet stuk te krijgen. We kregen van haar baasje het volgende filmpje:


Kortom de materialen van BeCo zijn vrij van toxische stoffen en duurzaam geproduceerd. De materialen van natuur rubber zijn oer-sterk en krijgen menig hond aan het spelen! En… voor de prijs hoef je het niet te laten! Al het speelgoed is geprijsd onder de 15 euro!

Enthousiast geworden? Bekijk hier het hele assortiment BeCo speelgoed. Binnenkort volgt een blog met informatie over elke speeltje apart!
Write a comment

Please login or register to comment