Verzendinformatie

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wij werken met twee vaste verzenddagen in de week. In onderstaande tabel kun je aflezen wanneer je bestelling verzonden wordt. In principe levert PostNL binnen één werkdag bij het door jou opgegeven adres af. Bestellingen worden uitsluitend compleet geleverd, tenzij anders overeengekomen. Bestellingen worden alleen verzonden wanneer deze in zijn geheel zijn voldaan.

Het is mogelijk om tegen betaling je pakket met spoed te laten verzenden, klik hier voor meer informatie.

Let op! Wanneer je een vraag of opmerking hebt genoteerd bij het opmerkingenformulier tijdens je bestelling kan je levering vertraagd zijn.

Wanneer je betaald via overboeking duurt het gemiddeld 1-2 dagen voordat het bedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven. Zodra je betaling bij ons is ontvangen wordt je pakket op de eerst volgende verzenddag verstuurd, dit geldt ook voor verzendingen naar België. Doorgaans duurt het 2-3 dagen voordat wij je overschrijving hebben ontvangen, dit maakt de levertijd naar België langer.


Bestel en betaald
Verzonden via PostNLVerwachte leverdag
Zondag voor 22.00 uur
Maandag
Dinsdag
Woensdag voor 22.00
Donderdag
Vrijdag


Verzendtarieven Nederland:

Al onze producten worden verzonden via PostNL. Voor sommige producten is het mogelijk om via een brievenbuspakket te verzenden. De verzendkosten zijn afhankelijk van het aankoopbedrag (het subtotaal). De berekening van de verzendkosten binnen Nederland vind je in de onderstaande tabel:

AankoopbedragVerzendkosten Pakket - Nederland
Verzendkosten Brievenbuspakket - Nederland
minder dan  € 10.00€ 6.95€ 3.95
€ 10.00 - € 20.00€ 5.95
€ 20.00 - € 30.00€ 4.95€ 1.95
€ 30.00 - € 40.00€ 3.95
€ 40.00 - € 50.00€ 2.95gratis
€ 50.00 - € 60.00€ 1.95
vanaf € 60.00gratis

Verzendtarieven Belgie:


Aankoopbedrag
Verzendkosten pakket - België
minder dan € 10.00
€ 10,95

€ 10.00 - € 30.00

€ 9.95

€ 30.00 - € 50.00

€ 7.95

€ 50.00 - € 70.00

€ 5.95

€ 70.00 - € 100.-

€ 3.95
vanaf € 100.-
GRATISBrievenbuspost

Wanneer u enkel een speurlijn of tuig aanschaft kunt u deze laten verzenden met brievenbuspost. U hoeft dan niet thuis te blijven en kunt het pakket volgen met een track and trace code (bezorging altijd tussen 9.00 - 18.00 uur). Let op! Bezorgen bij een losse brievenbus (wanneer de brievenbus niet in de deur zit) kan lastiger zijn ivm de afmetingen van uw brievenbus. Wij adviseren u dan voor het standaardpakket te kiezen. Wanneer uw brievenbus vol is, of niet aan de afmetingen van PostNL voldoet zullen zij het pakketje binnen 3 dagen nogmaals aanbieden.


Afhalen - Pasafspraak

Afhalen van je bestelling kan op werkdagen zowel overdag als in de avond, uitsluitend op afspraak. Afhaaladres is in Deventer. Afhalen is zonder hond en er is geen mogelijkheid tot passen of nameten.

Wanneer je graag met je hond langs komt om het tuig aan te laten passen kan dit op afspraak. Een pasafspraak duurt ongeveer 15 minuten en de kosten hiervoor zijn € 15,00. Fysiek laten aanmeten is niet nodig wanneer je het stappenplan op de website volgt. Je kunt gratis je vragen stellen via de mail en we zullen je via deze weg uitstekend helpen om tot de juiste maat te komen.


Ruilen of retourneren

Wanneer een product niet voldoet aan uw verwachtingen of u het product wilt ruilen voor een ander product is dit mogelijk binnen zeven (7) dagen, gerekend vanaf de dag van de bezorging, en kan uitsluitend na schriftelijk overleg met onze klantenservice via info@speurlijn.nl 
Verstuur nooit een pakket retour zonder schriftelijk overleg met onze klantenservice, wij kunnen uw pakket dan niet in behandeling nemen. Het retour sturen van een product is voor eigen risico en kosten van de klant.

Eisen aan het te retourneren product:

  • het product is ongebruikt, bevat het aanhechte label en is nog in de originele en onbeschadigde verpakkingen.
  • het product is vrij van hondenharen.
Bij het retour sturen van een product ontvangt u van Doggy's uitlaatservice het aankoopbedrag minus, de door Doggy's uitlaatservice gemaakte, verzendkosten retour. De door u betaalde verzendkosten worden dus niet gecrediteerd. Het totaalbedrag wat overblijft na aftrek van de verzendkosten, wordt binnen vijf (5) werkdagen na ontvangst en beoordeling van het product gecrediteerd. 

Wanneer u een artikel wilt ruilen, betaald u voor het opnieuw verzenden van de levering. Tenzij wij u een verkeerd artikel hebben toegestuurd of een artikel zijn vergeten te verzenden. Uitgezonderd zijn artikelen die niet op voorraad zijn.

De levering, nalevering, ruilen en retourneren voorwaarden zijn terug te vinden in onze algemene voorwaarden (artikel 5 en 6).