Over ons

Speurlijn.nl

Speurlijn.nl is een initiatief van Diana Arkeveld van Praktijkspeuren in Twente en Neusspel Nederland. Sinds 2010 geeft zij lessen praktijkspeuren nadat zij haar opleiding en praktijkervaring bij Cor Oldenburg, de grondlegger van het praktijkspeuren, gevolgd heeft. Diana merkte al snel dat het ontzettend lastig is om aan goed materiaal te komen voor het speuren. Materiaal wat aan de ene kant sterk en duurzaam is, en aan de andere kant ook nog betaalbaar. Diana heeft veel ervaringen met deze materialen en weet hierdoor feilloos welk materiaal voor welk type hond en eigenaar geschikt is. Al deze kennis is gebundeld in de webshop Speurlijn.nl Al onze materialen zijn geschikt voor praktijkspeuren, mantrailing en alle andere takken van neuswerk.

Speurlijnen en tuigen: Geen massaproductie uit China maar vakmanschap uit Wijchen.

Al onze speurlijnen en tuigen worden vakkundig door Frans de Vaan van Abaca gemaakt. Frans is een specialist op dit gebied en zit sinds 1983 in dit vak. Frans ontwikkelt en vervaardigt zelf al onze materialen. Alle producten worden zeer nauwkeurig en met liefde ontwikkeld, gemaakt en afgewerkt. Wij hebben nauw contact met de maker van onze producten waardoor wij, indien u specifieke wensen heeft, dit kunnen voorleggen. Speurlijn.nl is wederverkoper voor andere (speur)hondenscholen.

Overige producten

Naast de speurlijnen en tuigen bieden wij een ruim assortiment aan waterfleshouders, heuptassen, wandelgordels en andere materialen welke u tijdens of na het speuren goed kunt gebruiken met uw hond.
Daarnaast verkopen wij ecologisch speelgoed. Dit is duurzaam speelgoed welke vrij zijn van schadelijk stoffen en welke ook nog eens ontzettend stevig zijn. Echte een aanrader voor elke hond!

Voordelen van Speurlijn.nl:

  • speurlijnen en tuigen van zeer goede kwaliteit
  • altijd een messing musketon op onze lijnen
  • ruim assortiment aan alle overige benodigdheden voor speuren en mantrailing
  • eerlijke omschrijving bij alle producten
  • goede prijs en kwaliteit verhouding
  • praktijkervaring met de materialen
  • mogelijkheid tot bekijken en afhalen van onze producten op de speurlocatie in Deventer